VECKA 9

MÅNDAG
Mozzarellafylld högrevsbiff med italiensk bondgräddsås och stekt potatis
Panerad sejfilé med remouladsås, citron och kokt potatis
Rimmad fläsklägg pepparrotssås och rotmos
Pasta Fusili med chorizo i kryddig sås med hyvlad hårdost
Vegetarisk: Moussaka
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Ugnsstekt laxfilé med kikärter i cajunsås, lime och kokt potatis
Chili con carne med jasminris
Pasta Fusili med chorizo i kryddig sås med hyvlad hårdost
Vegetarisk: Kikärtsgryta ”Cajun style” med jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

ONSDAG
Biff Lindström med skysås, persiljesmör och stekt potatis
Stekt uerfilé med krabbröra, citron och kokt potatis
Kycklingwok med grönsaker, sambal olek och jasminris
Pasta Fusili med chorizo i kryddig sås med hyvlad hårdost
Vegetarisk: Grönsakswok med sambal olek och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Kalvfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Panerad flundrafilé med västerbottensoströra och rostade rotfrukter
Pasta Fusili med chorizo i kryddig sås med hyvlad hårdost
Vegetarisk: Blomkålssoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

FREDAG
Fläsknoisette med bearnaisesås, rödvinssås och stekt potatis
Friterad fiskrygg med aubergineröra (mtabal) och bulgur
Dansk sjömansbiff med smörgåsgurka
Pasta Fusili med chorizo i kryddig sås med hyvlad hårdost
Vegetarisk: Fråga köket finns flera alternativ
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN