Vecka 9

MÅNDAG
Viltfärsbiff med enbärssky, rårörda lingon och stekt potatis
Panerad spättafilè med sauce provencale ,citron och kokt potatis
Namprigpaowok med kycklingfilè, grönsaker och jasminris toppad med jordnötter
Kycklingfilèpasta i pepparstark sås och riven ost
VEG: Namprigpaowok med färska grönsaker toppad med jordnötter
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad alaskarygg med skagenröra, citron och kokt potatis
Korvstroganoff med jasminris
Kycklingfilèpasta i pepparstark sås och riven ost
VEG: Fylld tortellini med tomatsås
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

ONSDAG
Färsbiff ”Lattakia” med tomatsås, tzaziki och stekt potatis
Stekt sejfilè med remouladsås, citron och dillkokt potatis
Fylld kycklingfilè med currysås och jasminris
Kycklingfilèpasta i pepparstark sås och riven ost
VEG: Vårrullar med sötchilisås och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Kalmarlåda (fläsknoisette) med kryddsmör och skånskstuvad potatis
Sprödbakad havskattfilè med aubergineröra, citron och kokt potatis
Kycklingfilèpasta i pepparstark sås och riven ost
VEG:Champinjonsoppa och pannkakor med sylt , grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

FREDAG
Fläskfilè Black and white (bearnaisesås,rödvinssås) och råstekt potatis
Pocherade flundrafilèrullar med vitvinssås, citron och bulgur
Kebabgryta med jasminris
Kycklingfilèpasta i pepparstark sås och riven ost
VEG: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN

Skriv ut detta inlägg Skriv ut detta inlägg