VECKA 8

Måndag

Viltskavsgryta med bacon, lingonsylt och potatismos
Dillstekt alaskarygg med kryddig bönmajonnäs, citron och kokt potatis
Lasagne al Forno med béchamelsås Pasta ”Tropicana” kycklingfilé, curry toppad med ananas
VEG: Grönsakslasagne med béchamelsås
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Stekt gösfilé med sparrissås och rotfruktspurè
Marinerad kycklinginnerfilé med jordnötssås, gurksallad och ris
Pasta ”Tropicana” kycklingfilé, curry toppad med ananas
VEG: Stekt marinerad aubergine med sparrissås och rotfruktspurè
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Onsdag

Wallenbergare med klassiska tillbehör och potatismos
Sesamstekt sejfilé med äppeltzaziki och kokt potatis
Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor
Pasta ”Tropicana” kycklingfilé, curry toppad med ananas
VEG: Grönsakspyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt, grädde
Ost och baconfyllt kycklingbröst med grönpepparsås och stekt potatis
Panerad kummelfilé med Skagenröra, citron och kokt potatis
Pasta ”Tropicana” kycklingfilé, curry toppad med ananas
VEG: Linssoppa och pannkakor med sylt och grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Fredag

Fläskschnizel med rödvinssky, rostade vaxbönor och potatisgratäng
Panerad fiskfilé med gourmetsås, citron och kokt potatis
Kroppkakor med skirat smör och lingonsylt
Pasta ”Tropicana” kycklingfilé, curry toppad med ananas
VEG: Fråga köket finns flera alternativt
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
FÖLJ OCH GILLA OSS PÅ FACEBOOK RESTAURANGHOGDALSTOPPEN.SE