Vecka 51

MÅNDAG
Viltmästarskavsgryta med bacon, lingonsylt och potatismos
Pankopanerad sejfilè med skagenröra , citron och kokt potatis Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Fläskfilèpasta med riven ost
VEG.Broccoligratäng med kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad flundrafilè med västerbottensoströra och kokt potatis
Vintergryta på nötkött med jasminris
Fläskfilèpasta med riven ost
VEG: Stekt zucchini med västerbottensoströra och kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

ONSDAG
LUNCH JULBORD VÄLKOMNA 160:-
Eller Fläskkarrè med bearnaisesås och stekt potatis 90:-

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Biff Lindström med tryffelsås, aromsmör och stekt potatis
Gravad laxfilè med hovmästarsås , citron och kokt potatis
Fläskfilèpasta med riven ost
VEG:Broccolisoppa med pannkakor och sylt , grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

FREDAG
Wallenbergare med klassiska tillbehör och potatismos
Fiskgratäng med vitt vin och jasminris
Stekt falukorv med stuvade morötter och stekt potatis
Spagetti med fläskfilè i ostsås och riven ost
VEG: Dumplings med örtdipp och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
OBS LUNCHEN STÄNGER 13.15

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR MICKE MED PERSONAL
RESTAURANGEN HAR JULSTÄNGT OCH ÖPPNAR IGEN TISDAGEN DEN 7/1-20

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN

Skriv ut detta inlägg Skriv ut detta inlägg