Vecka 50

MÅNDAG
Viltfärsbiff med kantarellsås, svart vinbärs gelè
Panerad spättafilè med dansk remouladsås , citron och kokt potatis
Äggnudelwok med kycklingfilè, grönsaker och sötchilisås
Pasta Carbonara med äggula och hyvlad hårdost
VEG.Äggnudelwok med grönsaker och sötchilisås
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Kokosstekt stillahavskummelfilè med tzaziki, lime och rostade rotfrukter
Pepparrotskött av högrev med kokt potatis
Pasta Carbonara med äggula och hyvlad hårdost
VEG: Spenat och riccottaostfylld tortellini med tomatsås
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
ONSDAG
Pannbiff med gräddsås, lingonsylt och potatismos
Panerad vuerfilè med krabbröra , citron och kokt potatis
Kycklinginnerfilè med jordnötssås, gurksallad och jasminris
Pasta Carbonara med äggula och hyvlad hårdost
VEG: Halloumigryta med grönsaker och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Biff Stroganoff med gräddfil och jasminris
Stekt gösfilè med dijon och dillcreme , citron och kokt potatis
Pasta Carbonara med äggula och hyvlad hårdost
VEG:Purjolökssoppa med pannkakor och sylt , grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
FREDAG
Fläsknoisette ”Nobis” Bearnaisesås, sparris och timjanstekt potatis
Tomat och mozzarellabakad fiskfilè med gräslökssås och kokt potatis
Köttbullar med stuvade makaroner
Pasta Carbonara med äggula och hyvlad hårdost
VEG: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN