VECKA 46

MÅNDAG

Wallenbergare med klassiska tillbehör och potatismos
Panerad flundrafilè med västerbottensoströra och kokt potatis
Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
VEG: Grönsakspyttipanna med rödbetor och stekt ägg
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
TISDAG

Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad vitlingfilè med skagenröra, citron och kokt potatis
Yam-mo Het fläskfärsröra med färsk chili,lime och jasminris
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
VEG: Friterade grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
ONSDAG

Skivad vildsvinsstek med pepparsås, gelè och stekt potatis
Pestobakad koljarygg med sparrissås och kokt potatis
Stekt falukorv med stuvade morötter och kokt potatis
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
VEG: Pasta med mild ostsås med paprika och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
TORSDAG

Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Oxjärpar med gräddsås, lingonsylt och stekt potatis
Stekt fjällröding med kall örtsås, citron och kokt potatis
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
VEG: Broccolisoppa med pannkakor och sylt , grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

FREDAG

Fläsknoisette med bearnaisesås, gratinerad tomathalva och stekt potatis
Fiskgratäng med örter, vittvin och ugnsstekta grönsaker med potatis
Kycklingfilè i currysås och jasminris
Pasta med kycklingfärssås och riven ost
VEG: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN