Vecka 44

Måndag
Pannbiff med gräddsås, smörgåsgurka, lingonsylt och stekt potatis
Panerad flundrafilé med kronärtskocksröra, citron och kokt potatis
Rimmat skivat fläsklägg med pepparrotssås och rotmos
Pasta med het korvgryta och riven ost
Vegetarisk: Stekt zucchini med kronärtskocksröra och kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Ugnsbakad laxfilé med örtmajonäs, citron och dillkokt potatis
Rödvinsgryta på högrev med rotfrukter och jasminris
Pasta med het korvgryta och riven ost
Vegetarisk: Pasta med grönsakssås och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Onsdag
Älgfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon och stekt potatis
Mickes mandelfisk (koljafilé) med skirat smör, citron och kokt potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Pasta med het korvgryta och riven ost
Vegetarisk: Broccoligratäng med kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Torsdag

VI FYLLER 3-ÅR OCH BJUDER ALLA LUNCHGÄSTER PÅ DESSERTBORD
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt, grädde
Kycklingfärsbiff med krämig tomatsås, vitlöksdressing och jasminris
Crispbakad havskattfilé med skarpsås, citron och kokt potatis
Pasta med het korvgryta och riven ost
Vegetarisk: Spenatsoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Fredag

OBS LUNCHEN STÄNGER 13.00
Fläsknoisette med bearnaisesås, rostade vaxbönor och stekt potatis
Fiskspett med vitvinssås, ärter och kokt potatis
Pasta med het korvgryta och riven ost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis