Vecka 35

MÅNDAG
Mozzarellafylld nötfärsbiff med basilikasås och stekt potatis
Stekt kapkummelfilè med remouladsås, citron och kokt potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Fläskytterfilèpasta med hyvlad hårdost
VEG: Grönsakspytt med stekt ägg och rödbetor

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller bruna bönor och kokt potatis
Panerad flundrafilè med sauce Provencale, citron och kokt potatis
Korvgryta alà Forsell med jasminris
Fläskytterfilèpasta med hyvlad hårdost
VEG:Grönsaksgryta alà Forsell

ONSDAG
Kalvfärsjärpar med gräddsås, lingonsylt och potatismos
Panerad sejfilè med kronärtskocksröra, citron och kokt potatis
Pepparrotskött med kokt potatis
Fläskytterfilèpasta med hyvlad hårdost
VEG: Ost och spenatfylld torrtelini med tomatsås

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt, grädde
Ugnsstekt laxfjäril med örthollandaise , citron och kokt potatis
Helstekt biffrad med grönpepparsås, hari couverts och stekt potatis
Fläskytterfilèpasta med hyvlad hårdost
VEG:Blomkålssoppa med pannkakor och sylt och grädde

FREDAG
Fläskfilèmedaljonger med bearnaisesås, rödvinssås och stekt potatis
Gratinerad fiskfilè ”Bombay” med curry,ananas och kokt potatis
Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Asiatisk wok med kycklingfilè, grönsaker och jasminris
VEG: Grönsaksgryta med jasminris

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN

Skriv ut detta inlägg Skriv ut detta inlägg