Vecka 34

MÅNDAG
Viltfärsbiff med kantarellsås, vinbärsgelè och stekt potatis
Stekt strömming med skirat smör, citron och potatismos
Ugnsstekt falukorv med krämig tomatsås och potatismos
Pasta med kycklingfilè i tre sorters pepparsås och riven ost
VEG: Västerbottensostpaj med keso

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad spättafilè med citrondillcreme och kokt potatis
Namprigpaowok med kyckling,grönsaker,jasminris toppad med nötter
Pasta med kycklingfilè i tre sorters pepparsås och riven ost
VEG:Raggmunk med lingonsylt

ONSDAG
Pljescavica (färsbiff) med Ajvar,gräddfil,rödlök och stekt potatis
Stekt gösfilè med Örtcreme , citron och kokt potatis
Rimmat fläskbog med senapssås och rotmos
Pasta med kycklingfilè i tre sorters pepparsås och riven ost
VEG: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt, grädde
Panerad kummelfilè med skagenröra , citron och kokt potatis
Sesamrullad fläskytterfilè med louisianasås och stekt potatis
Pasta med kycklingfilè i tre sorters pepparsås och riven ost
VEG:Broccolisoppa med pannkakor och sylt och grädde

FREDAG
Fläsknoisette ”Nobis” med bearnaisesås, sparris och stekt potatis
Ångkokt torskfilè med vitvinssås, gröna ärtor och dillkokt potatis
Lasagne al forna med bechamelsås
Pasta med kycklingfilè i tre sorters pepparsås och riven ost
VEG: Fråga köket

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN

Skriv ut detta inlägg Skriv ut detta inlägg