Vecka 20

MÅNDAG
Helstekt skivad fläskkarrè med murkelsås och stekt potatis
Panerad spättafilè med Dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Flygade Jacob (kycklingfilè,bacon,banan,jordnötter) och jasminris
Pasta Fusili med het korvgryta och hyvlad hårdost
VEG:Stekt zucchini med dansk remouladsås och kokt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad stillahavskummelfilè med krabbröra, citron och kokt potatis
Pulled pork med rosèpepparsås och stekt potatis
Pasta Fusili med het korvgryta och hyvlad hårdost
VEG: Grönsaksbiff med löksås och kokt potatis

ONSDAG
Ostfylld kalvfärsbiff med krämig tomatsås och buljongkokt jasminris
Pocherad koljafilè med ägg och persiljesås och kokt potatis
Stekt falukorv med pepparrotssås och kokt potatis
Pasta Fusili med het korvgryta och hyvlad hårdost
VEG: Pasta med grönsaksgryta och hyvlad hårdost

TORSDAG
Fisksoppa med aioli,krutong och pannkakor med sylt och grädde
Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och stekt potatis
Ungersk gulaschgryta på högrev med kokt potatis
Pasta Fusili med het korvgryta och hyvlad hårdost
VEG: Blomkålssoppa med pannkakor och sylt,grädde

FREDAG
Fläsknoisette med bearnaisesås, gröna ärtor och potatismos
Stekt fiskfilè med sauce provencale, citron och kokt potatis
Chili con carne med jasminris
Pasta Fusili med het korvgryta och hyvlad hårdost
VEG: Fråga köket

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN

Skriv ut detta inlägg Skriv ut detta inlägg