Vecka 19

MÅNDAG
Viltskavsgryta med bacon, lingonsylt och potatismos
Panerad Sejfilè med nötig oströra, lime och kokt potatis
Kycklingwok tikka masala med grönsaker och jasminris
Pasta med fläskfilè i pepparstark sås och riven ost
VEG: Grönsakswok Tikka masala med jasminris

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Stekt gösfilè med pepparrotscreme, citron och kokt potatis
Rödvinsgryta av högrev med rotselleri och jasminris
Pasta med fläskfilè i pepparstark sås och riven ost
VEG: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris

ONSDAG
Pljescavica (färsbiff) med ajvar, rödlök, gräddfil och stekt potatis
Mickes mandeltorsk med skirat smör, citron och kokt potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Pasta med fläskfilè i pepparstark sås och riven ost
VEG:Grönsakspyttipanna med stekt ägg och rödbetor

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Västerbottensostfylld kycklingfilè med grönpepparsås och stekt potatis
Varmrökt lax med örtcreme, citron och kokt potatis
Pasta med fläskfilè i pepparstark sås och riven ost
VEG: Potatis och purjolökssoppa med pannkakor och sylt,grädde

FREDAG
Pankopanerad schnizel med choronsås, vaxbönor och stekt potatis
Fiskgratäng med ajvar,dill,vittvin och kokt potatis
Kålpudding med skysås, lingonsylt och kokt potatis
Spagetti med köttfärssås och riven ost
VEG: Fråga köket

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN

Skriv ut detta inlägg Skriv ut detta inlägg