VECKA 04, 2019

Måndag
Färserad biff (cheddarost, tomat) med grönpepparsås och stekt potatis
Panerad nilabborsfilé med kronnärtskockscrème, citron och rotfruktspurè
Korv Stroganoff med jasminris
Pasta med rökt skinka i mozzarellasås och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Grönsaks Stroganoff med bönor och jasminris

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Fiskgryta med aioli, krutong och kokt potatis
Ungersk gulaschgryta med gräddfil och kokt potatis
Pasta med rökt skinka i mozzarellasås och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Broccoligratäng med kokt potatis

Onsdag
Wallenbergare med klassiska tillbehör och potatismos
Pocherad hokifilé med lax och bönröra och kokt potatis
Kycklingfilé i currysås och jasminris
Pasta med rökt skinka i mozzarellasås och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Pasta med färska grönsaker i currysås

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Baconlindat kycklingbröst med Louisianasås och timjanstekt potatis
Ugnsstekt laxfilé med parmesanstuvad purjolök och kokt potatis
Pasta med rökt skinka i mozzarellasås och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Blomkålssoppa med pannkakor och sylt, grädde

Fredag
Skomakarlåda på noisette med klassiska tillbehör och potatismos
Stekt pangasiusfilé med örtcrème, citron och kokt potatis
Yam mo-färsröra med chili, lök, zucchini och jasminris
Pasta med rökt skinka i mozzarellasås och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Paj med ost och soltorkad tomat