Meny v.51

VECKA 51, 2018

Måndag
Mexikansk färsbiff med tacosås, gräddfil och stekt potatis
Stekt sejfilé med Västerbottensoströra, citron och kokt potatis
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor och stekt ägg
Pasta Carbonara med riven ost och äggula
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad kummelfilé med tartarsås, citron och potatismos
Kalvfärslimpa med skysås, lingonsylt och potatismos
Pasta Carbonara med riven ost och äggula
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris

Onsdag
HÖGDALSTOPPENS JULBORD 160:- ELLER 2 KUPONGER
Vanlig lunch: Biff Stroganoff med smetana och jasminris

Torsdag
Fisksoppa med aioli, krutong och pannkakor med sylt, grädde
Pulled pork med BBQ-sås och timjanstekt potatis
Lasagne (nötfärs) al forna med tomatsås och hyvlad hårdost
Blomkålssoppa med pannkakor och sylt, grädde
Pasta Carbonara med riven ost och äggula
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris

Fredag
Sesamrullad helstekt fläskytterfilé med rosépepparsås och stekt potatis
Stekt fiskfilé med ägg och persiljesås, citron och kokt potatis
Sydamerikansk färsgryta med chorizo, nachos och jasminris
Pasta Carbonara med riven ost och äggula
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchilisås och jasminris