Meny v.50

Måndag
Chèvre och honungsbakad färsbiff med murkelsås och stekt potatis
Panerad flundrafilé med hackat ägg i dillröra, citron och potatismos
Viltskavsgryta med champinjoner, lingonsylt och potatismos
Pasta Fusili med het korvgryta och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk:Toppens falafel med tarratour och jasminris

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Ugnsstekt laxfilé med ingefärsyoghurt och rostade rotfrukter
Ungersk gulaschgryta med kokt potatis
Pasta Fusili med het korvgryta och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk:Toppens falafel med tarratour och jasminris

Onsdag
Pljescavica(färsbiff) med ajvar, rödlök, gräddfil och råstekt potatis
Krabbfylld kummelfilé med skaldjurssås, broccoli och kokt potatis
Het biffgryta Szechuan med grönsaker, bambuskott och jasminris
Pasta Fusili med het korvgryta och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk:Toppens falafel med tarratour och jasminris

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Talleggiostfyllt kycklingbröst med baconsås och Kryddigt basmatiris
Stekt gösfilé med skarpsås, citron och kokt potatis
Linssoppa med pannkakor med sylt och grädde
Pasta Fusili med het korvgryta och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk:Toppens falafel med tarratour och jasminris

Fredag
Helstekt kotlettfilé ”Nobis” Bearnaisesås, sparris med stekt potatis
Sesamstekt fiskfilé med saffranssås och jasminris
Massamancurrywok med kycklingfilé, grönsaker och jasminris
Pasta Fusili med het korvgryta och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
Vegetarisk:Toppens falafel med tarratour och jasminris