Lunchmeny vecka 35

Måndag
Kalvfärslimpa med kantarellsås, rårörda lingon och stekt potatis
Stekt torskfilé med dillmajonnäs, citron och kokt potatis
Korv Stroganoff med jasminris
Pasta med kycklingfilé i pepparstarksås och hyvlad Castelliost
Vegetarisk: Broccoligratäng med kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad vitlingfilé med skarpsås, citron och kokt potatis
Kebabgryta med vitlöksdressing och jasminris
Pasta med kycklingfilé i pepparstarksås och hyvlad Castelliost
Vegetarisk: Grönsaks kebabgryta med vitlöksdressing och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Onsdag
Högrevsfärsbiff med rödvinssås, vitlökssmör och timjanstekt potatis
Fiskgryta med rouille, krutong och kokt småpotatis
Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg
Pasta med kycklingfilé i pepparstarksås och hyvlad Castelliost
Vegetarisk: Grönsakspytt med rödbetor och stekt ägg
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Keftedes (nöt/lamm) med het Louisianasås och jasminris
Ostpanerad kummelfilé med västerbottensoströra och kokt potatis
Pasta med kycklingfilé i pepparstarksås och hyvlad Castelliost
Vegetarisk: Blomkål och broccolisoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Fredag
Fläsknoisette ”Nobis” (Vit sparris, bearnaisesås) med stekt potatis
Pocherad Alaskarygg med ägg och persiljesås och potatismos
Ugnsstekt chorizo med sauce diablo och potatismos
Pasta med kycklingfilé i pepparstarksås och hyvlad Castelliost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

GILLA OSS PÅ FACEBOOK
RESTAURANGHOGDALSTOPPEN