Lunchmeny vecka 34

Måndag
Västerbottensostgratinerad färsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Panerad flundrafilé med krabbröra, citron och kokt potatis
Marinerad kycklinginnerfilé med mhammara och jasminris
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Stekt zucchini med mhammara och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Stekt gösfilé med Dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Flygande Jacob (kycklingfilé, bacon, jordnötter banan) med jasminris
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Grönsaksfyllda vårrullar med sötchili och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Onsdag
Pannbiff med gräddsås, smörgåsgurka, lingonsylt och potatismos
Fiskspett (lax, pangasius) med hummersås och kryddig bulgur
Stekt falukorv med stekt ägg och stekt potatis
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Pasta med bönor i ostsås av grana padano
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Pepparrotskött av högrev med kokt potatis
Stekt regnbågsfilé med dillhollandaise, citron och rostade rotfrukter
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Champinjonsoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

Fredag
Fläskschnitzel med murkelsås, vaxbönor och stekt potatis
Pocherad räkfylld kummelfilé med sparrissås och kokt potatis
Lasagne al forno med bechamelsås
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis