Lunchmeny vecka 21

MÅNDAG
Biffgryta med champinjoner, purjolök, syltlök med jasminris
Panerad pangasiusfilé med räk och krabbröra, citron och kokt potatis
Äggnudelwok med kycklingfilé, grönsaker och ostronsås
Pasta med het köttfärssås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Grönsaksnudelwok med sötchili
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Fiskgryta med aioli, krutong och kokt småpotatis
Pulled pork med BBQ-sås och stekt potatis
Pasta med het köttfärssås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Stekt halloumiost med tomat och ruccolasallad
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

ONSDAG
Wallenbergare med klassiska tillbehör och potatismos
Pocherad Alaskafilé med ägg och persiljesås och kokt potatis
Kryddig chorizogryta med jasminris
Pasta med het köttfärssås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Stekt halloumiost med tomat och ruccolasallad
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Orientalisk färsbiff med Mhammara, vitlökssås och rostad potatis
Havets färsbiff med skaldjurssås, citron och rotfruktspurè
Pasta med het köttfärssås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Sparrissoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

FREDAG
Helstekt fläskfilé med kryddsmör, skysås och timjanstekt potatis
Panerad långafilé med jordärtskockssås och kokt potatis
Kåldolmar med skysås, lingonsylt och kokt potatis
Pasta med het köttfärssås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis