Lunchmeny vecka 20

MÅNDAG
Biff Stroganoff med gräddfil och jasminris
Sprödbakad torskfilé med kronärtskockscrème, lime och kokt potatis
Pyttipanna med rödbetor och stekt ägg
Pasta med kycklingfilé och bacon i pepparsås och riven ost
Vegetarisk: Grönsakspytt med rödbetor och stekt ägg
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Stekt regnbågsfilé med tomat och basilikaröra, citron och kokt potatis
Namprigpaowok med kycklingfilé, grönsaker, jordnötter och jasminris
Pasta med kycklingfilé och bacon i pepparsås och riven ost
Vegetarisk: Raggmunkar med grönsaksfräs
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

ONSDAG
Hjortfärsbiff med gräddig timjansky, lingonsylt och potatismos
Sesamstekt flundrafilé med tzatziki och kokt potatis
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Pasta med kycklingfilé och bacon i pepparsås och riven ost
Vegetarisk: Zucchinipiccata med tzatziki och kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Ostfylld kalvfärsbiff med grönpepparsås och stekt potatis
Pestobakad koljarygg med örtig tomatsås och bulgur
Pasta med kycklingfilé och bacon i pepparsås och riven ost
Vegetarisk: Broccolisoppa med pannkakor med sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

FREDAG
Fläsknoisette med bearnaisesås, rostade vaxbönor och stekt potatis
Friterad sejrygg med aubergineröra(Mtabal), citron och jasminris
Kebabgryta med vitlöksdressing och jasminris
Pasta med kycklingfilé och bacon i pepparsås och riven ost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis