Lunchmeny vecka 19

MÅNDAG
Mozzarellafylld kycklingfilé med rosépepparsås och stekt potatis
Panerad flundrafilé med sauce verte, citron och kokt potatis
Korv Stroganoff med jasminris
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Bön Stroganoff med jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad fiskfilé med Skagenröra, citron och kokt potatis
Het Biff Szechuanwok med grönsaker och jasminris
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Het grönsaks Szechuanwok med jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
ONSDAG
Pljeskavica (färsbiff) med ajvar, rödlök, gräddfil och råstekt potatis
Pocherad Alaskarygg med sparrissås och potatismos
Ugnsstekt falukorv med mild ostsås och potatismos
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Grönsakslasagne
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Helstekt fläskytterfilé med murkelsås och timjanstekt potatis
Stekt kapkummelfilé med örtmajonnäs, citron och kokt potatis
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Broccolisoppa med pannkakor med sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
FREDAG
Nötfärsbiff med persiljesmör, tomathalva och potatisgratäng
Fiskgratäng med dill, vittvin och kokt potatis
Lasagne al forno med béchamelsås
Pasta Carbonara med äggula och riven ost
Vegetarisk: Fråga köket
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis