Lunchmeny vecka 17

MÅNDAG
ANNANDAG PÅSK STÄNGT

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad flundrafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
Högrevsgryta med rotselleri, salladslök och jasminris
Pasta med baconsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Böngryta med rotselleri, salladslök och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

ONSDAG
Keftedes (lamm och nötfärsrullader) med tomatsås, vitlökscrème och stekt potatis
Stekt pangasiusfilé med västerbottensoströra och dillkokt potatis
Kycklinginnerfilé med jordnötssås, gurksallad och jasminris
Pasta med baconsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Grönsakskibbe med ost och vitlökscrème
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Färsbiff Bourguignon Sidfläsk och syltlök i rödvinssås och potatismos
Mickes mandelfisk på kolja med skirat smör, citron och kokt potatis
Pasta med baconsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk:Spenatsoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

FREDAG
Wienerschnizel (fläsk) med klassiska tillbehör och råstekt potatis
Örtbakad fiskfilé med vitvinssås toppad med räkor och kokt potatis
Porterkokt tunnskivad oxbringa med pepparsås och kokt potatis
Pasta med baconsås och hyvlad hårdost
Vegetarisk: Fråga köket finns alternativ
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis