Lunchmeny vecka 16

MÅNDAG
Viltsvinsfärsbiff med rosmarinssås, rårörda lingon och stekt potatis
Sprödbakad torskfilé med krabbröra, citron och kokt potatis
Stekt falukorv med pepparrotssås och kokt potatis
Pasta med kycklingfilé i mild ostsås
Vegetarisk: Linsgryta med kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad sejfilé med dillhollandaise, citron och rostade grönsaker med potatis
Flygande Jacob (kyckling, bacon, banan, jordnötter) med jasminris
Pasta med kycklingfilé i mild ostsås
Vegetarisk: Raggmunk med grönsaksfräs
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

ONSDAG
Fläskschnitzel med bearnaisesås, bönor och stekt potatis
Sesam och chilistekt fiskfilé med tzatziki och bulgur
Toppens köttbullar med stuvade makaroner
Pasta med kycklingfilé i mild ostsås
Vegetarisk: Ugnsgrillade tomathalvor med tzatziki och bulgur
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Färsbiff med Västerbottensostsås, gröna ärter och stekt potatis
Stekt fiskfilé med kryddmajonnäs, citron och kokt potatis
Chili con carne med jasminris
Pasta med kycklingfilé i mild ostsås
Vegetarisk: Fråga köket
OBS: LUNCHEN STÄNGER KLOCKAN 13.00

FREDAG
LÅNGFREDAGEN STÄNGT
GLAD PÅSK ÖNSKAR MICKE, BAJHAT OCH KAMAL