Lunchmeny vecka 14

MÅNDAG
Porterkryddad oxbringa med kantarellsås och timjanstekt potatis
Stekt gösfilé med kall äggsås, citron och kokt potatis
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Pasta med kycklingfilé i kryddig stark sås och riven ost
Veg: Pasta med rotgrönsaker i kantarellsås och riven ost
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
TISDAG
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt eller löksås och kokt potatis
Panerad hokifilé med öjebyröra, citron och rostade rödbetor och potatis
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Pasta med kycklingfilé i kryddig stark sås och riven ost
Veg: Ostgratinerad broccoligratäng med kokt potatis
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
ONSDAG
Oxjärpar med gräddsås, lingonsylt och potatismos
Panerad spättafilé med örtmajonnäs, citron och kokt potatis
Namprigpaowok-kycklingfilé, grönsaker, räkchips och jasminris
Pasta med kycklingfilé i kryddig stark sås och riven ost
Veg: Namprigpaowok med grönsaker och jasminris
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk och pannkakor med sylt och grädde
Ost och mortadellafylld kycklingfilé med louisianasås och jasminris
Havets wallenbergare med hummersås, citron och rotfruktspurè
Pasta med kycklingfilé i kryddig stark sås och riven ost
Veg: Linssoppa med pannkakor och sylt, grädde
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis
FREDAG
Helstekt fläskfilé med bearnaise och rödvinssås och stekt potatis
Friterad sejrygg med aubergineröra, lime och jasminris
Krämig kryddig korvgryta med jasminris
Pasta med kycklingfilé i kryddig stark sås och riven ost
Veg: Fråga köket det finns flera alternativ
Bräckt falukorv med ägg och stekt potatis